Pentru arhitecti si designeri

Te invităm să devii partenerul nostru

Te ajutăm cu mobilier pentru proiectul tău

Știm că secretul unei amenajari de succes este influențat de cele mai mici detalii, de aceea credem ca împreuna cu designerii putem crea un spațiu cu elemente de mobilier unice.

Ai un proiect pentru care intenționezi să recomanzi scaune, bănci, fotolii, canapele sau mese?

Te ocupi de proiecte de design de interior pentru clienții tăi, amenajezi apartamente pentru vânzare / închiriere / staging sau plănuiești să amenajezi birourile companiei? 

Escaun.ro iți vine în ajutor cu piese de mobilier care au un design modern, inovator și nou. 

Ești interesat de un parteneriat de lungă durată cu un producător de mobilier? 

Suntem bucuroși să te putem ajuta! Noi îți oferim oferte personalizate și reduceri speciale, asigurăm transportul și livrarea produselor în cel mai convenabil mod și vom inspecta cu atenție produsele înainte de expediere. Pentru gama de culori mai extinsa ale produselor noastre,te rugam sa ne contactezi.

Cu ajutorul eScaun.ro poți amenaja apartamente și case standard, proprietăți rezidențiale de lux, cabane și case de vacanță, dar și spații nerezidențiale, cum ar fi clădiri administrative și birouri sau sucursale pentru contactul cu clienții. 

Extinde-ți activitatea, gama de produse și servicii impreună cu firma noastră și ne vom dezvolta reciproc în acest sector de activitate. Dacă dorești să începem colaborarea putem rezerva și pe site-ul eScaun.ro un loc special, care să facă trimitere către site-ul web al afacerii tale. 

harta romaniei escaun.ro

 

Harta profesionistilor cu care colaboram nu este completa, contacteaza-ne oricand si rezerva-ti un loc la noi pe site pentru judetul sau orasul unde iti desfasori activitatea.

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti si la: 0743 854 732

Intră în contact cu noi